SpotOn bemiddelt voor Communicatie-professionals met specifieke talenten. Wij hebben jarenlange ervaring in de Communicatie. We hebben een groot en waardevol netwerk en dat willen we graag met je delen. Je kunt er gebruik van maken, als je je inschrijft als Premium-member bij SpotOn. Je betaalt € 120,- per jaar en als je je in 2019 inschrijft, krijg je 2020 van ons cadeau.  

De voordelen om je in te schrijven als Premium member:
- We kunnen voor jou bemiddelen als Communicatie-professional
- Je verdient mee bij het aanbrengen van nieuwe opdrachten, namelijk € 2,50 per uur van de standaard € 10,- bemiddeling fee die wij berekenen aan onze opdrachtgever. Je verdient die € 2,50 per uur zo lang de opdracht duurt; dus ook bij verlenging.
- Je kunt jezelf verbreden qua netwerk en kennis via ons besloten netwerk en via de SpotOn Academy met een aanbod van onze partners.
- Je kunt gebruik maken van onze 'CV check-up'-service voor jouw personal branding met adviezen voor het verbeteren van jouw persoonlijk profiel.
- Je kunt gebruik maken van onze service om je actief aan te bieden in ons waardevolle netwerk. 
Je leest hier meer over ons Premium membership en hier vind je de voorwaarden en de veel gestelde vragen. 

Onze vacatures bestaan voor 80% uit freelance-/ZZP-opdrachten. Onze professionals vinden het prettig om met ons mee te bouwen en om dichter bij de bron van opdrachten te zitten. De opdrachten die we krijgen en invullen, worden door opdrachtgevers en professionals uit ons netwerk bij ons aangebracht. Professionals brengen opdrachten bij ons aan als ze bijvoorbeeld zelf even niet beschikbaar zijn, maar wel een ander en zichzelf willen helpen. De professional die de opdracht bij ons aanbrengt, verdient dus € 2,50 per uur mee. Zo help je een andere professional en we helpen elkaar; want op deze manier ben je zelf ook eerder aan de slag. Dus: daar waar je eerder opdrachten 'om niet' in je netwerk deelde of doorspeelde; bij SpotOn verdien je er wel aan mee!

Als je op zoek bent naar een vaste baan als (Marketing-)Communicatie-professional, dan kan je je ook inschrijven als Premium member en meteen gebruik maken van de voordelen. SpotOn is gesprekspartner als het gaat om je volgende stap in jouw carriere en om met jou mee te denken en je te adviseren. 

Zodra wij een passende vacature binnen krijgen, nemen wij direct contact met je op als je 1:1 voldoet aan het gewenste profiel. Jij kunt dan bepalen of je deelneemt aan de sollicitatieprocedure.


“Kleinschalig, daadkrachtig en persoonlijk. Voor mij de eerste recruiter die zo goed op de hoogte is van de inhoud van een opdracht, altijd bereikbaar is en steeds zoekt naar de beste oplossing voor opdrachtgever en ZZP'er.”

Odette Dinklo, interim Manager MarketingCommunicatie bij CED via SpotOn 


Inschrijven

 

Ons vakgebied

Wij bemiddelen voor professionals in de Communicatie:
- Corporate Communicatie (incl. Brandmanagement)
- Interne Communicatie
- Externe Communicatie (PR / -FP)
- Marketingcommunicatie
- Live Communicatie
- Online Communicatie (Digital/Social)
- Crisiscommunicatie

Onze opdrachten bestaan voor zo'n 80% uit ZZP-/freelance-opdrachten. Ons succespercentage bij opdrachten die we exclusief bemiddelen, is 90%.