Je kunt je aansluiten bij het SpotOn-netwerk en de kracht ervaren van ons waardevolle netwerk in de Communicatie. 

  • Je schrijft je in als Premium Member. Hierna nemen wij binnen een week contact met je op, om met elkaar te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
  • We sturen je een link vanuit onze database zodat je je talenten, wensen en eisen kunt in- en aanvullen.
  • Onze vacatures bestaan voor 80% uit ZZP-/freelance-opdrachten, voor en door ons netwerk. Als we een passende opdracht voor jou binnen krijgen waarop je 1:1 matcht, nemen we meteen contact met je op; om met jou de vacature door te spreken. 
  • Als we jou voorstellen voor een opdracht, hebben we een recente en toegespitste CV in Word van je nodig (NL-versie), voorzien van een motivatie.
  • Je wordt hierna in 9 van de 10 gevallen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever. We spreken het gesprek vooraf nog met je door en sturen jou alle informatie die je nodig hebt ter voorbereiding op je gesprek. Voorzien van een bevestiging met de afspraken die we vooraf maakten. 
  • Na je gesprek evalueren we met de opdrachtgever en hierna met jou.
  • Als je gaat starten bij de opdrachtgever (we hebben een succespercentage van 90%!), brengen we jou bij ZZP-/ freelance-opdrachten in contact met De Staffing Groep; onze partner voor het contractmanagement en de facturatie. 

We zijn via telefoon, mail en WhatsApp te bereiken - het nummer krijg je als Premium-member. Als we de telefoon niet meteen kunnen aannemen, hoor je binnen een werkdag van ons.

 

 

Marketing- en Communicatie-professionals

SpotOn bemiddelt voor Marketing- en Communicatie-professionals. Bijvoorbeeld voor (interim) Communicatie Adviseurs en Communicatie Managers, MarketingCommunicatie Adviseurs, Campagnemanagers, Digital Marketeers, Content Marketeers, Social Media Managers en Eventmanagers. 

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Dat gaat zoveel verder dan een CV.