Bij SpotOn werken we uitsluitend samen met Communicatie-professionals die bewust (willen) werken vanuit hun talenten. Hierdoor kunnen zij meer uit zichzelf en hun team halen. Om talenten te ontdekken of verder te ontplooien, kunnen professionals groeien dankzij onze SpotOn Academy. Als je Premium member bent, kan je gebruik maken van het aanbod van onze partners tegen een aantrekkelijk tarief. 

Opleidingen en workshops 'Werken aan je werk- en klantgeluk' - Why Branding
SpotOn biedt een aantal interessante workshops en opleidingen voor Communicatie-professionals, dankzij onze samenwerking met Why Branding. Why Branding is wat ons betreft hét bureau voor de ontwikkeling van Communicatie-professionals voor werk- en klantgeluk. SpotOn Premium members kunnen gebruik maken van het aanbod van Why Branding tegen een aantrekkelijk tarief. 

Bewust leven en werken door Intervisie en Coaching
Je bent bij onze partner Debbie Molhuizen aan het goede adres als je écht een verdieping wilt maken en ervan houdt om tot de kern te gaan. Je wilt misschien ZZP'er worden en je houdt van zekerheid, of je wilt beter samenwerken in je team. Je kunt de beste versie van jezelf worden dankzij intervisie of coaching
- Intervisie - om samen met gelijkgestemden tot de kern komen en de onderstroom raken. Je komt in beweging in een richting die je alleen niet snel vindt of
- Coaching - om individueel kansen op een doorbraak te creeren in een richting die voor jou klopt. 

Werken aan je personal branding
Als Communicatie-professional ben je bewust bezig met je personal branding. Professionals binnen het SpotOn-netwerk helpen je daar ook bij en SpotOn faciliteert. Zo geven professionals binnen ons netwerk jouw tips bij het verbeteren van je LinkedIn-profiel, kan je meer impact maken via LinkedIn, kan je een goede profielfoto voor je CV en profiel laten maken tegen een aantrekkelijk tarief, krijg je personal coaching bij partners binnen ons netwerk, Personal Training, en kan je workshops volgen in jouw vakgebied.
Of heb je als freelance professional restyling van je logo/huisstijl nodig? Ook dan hebben wij een partner in ons netwerk, waar je tegen een aantrekkelijk tarief terecht kunt.
Als je ook je diensten wilt aanbieden via het SpotOn-netwerk, laat het ons dan weten.

Social selling via LinkedIn
Een professional binnen ons netwerk organiseert workshops 'LinkedIn for business'. Via SpotOn krijg je als Premium member een korting op de workshop van 50,-. In één sessie neemt deze partij je mee op reis langs hun eigen theorie van social selling. Je leert hoe je door slim gebruik te maken van social media en marketingtechnieken op een leuke en effectieve manier kunt werken aan je personal branding en impact kunt maken via LinkedIn. Heb je interesse? Laat het ons weten.

Profielfotoshoot
We komen ze regelmatig tegen; 'gezellige' foto’s op CV’s in een privé-situatie of foto's waar iemand van ‘af geknipt is’. Eens per jaar je profielfoto updaten is plezierig en hoort bij jouw personal branding.
Eind maart jl. organiseerden we een fotoshoot voor je profielfoto, samen met fotografe Sacha Barnard en met een visagiste voor een touch-up. Er was vooraf en na afloop voldoende ruimte om kennis te maken en bij te praten. Via SpotOn krijg je een gereduceerd tarief als Premium member. 

Neem contact met ons op

“Wij realiseren succesvolle matches door te verbinden vanuit talenten. Wij adviseren je hierin en wij faciliteren hierbij. Zodat je op het podium kunt staan dat bij jou past.” 

Sonja van Alphen, directeur SpotOn