Nomensa, Strategic UX Agency

Klant
Nomensa, Strategic UX Agency

Nomensa is een strategisch bureau voor digital design; gespecialiseerd in het toegankelijk maken van digitale platformen. Zij werken met ruim 100 getalenteerde denkers vanuit Bristol (hoofdkantoor), Londen en Amsterdam om wereldwijd de beste UX te leveren, van strategie en onderzoek tot design en development. Naast UX-design zijn zij dé specialist op het gebied van Contentstrategie. 
Dankzij ons persoonlijk contact met de Country Director kenden wij dé Marketing, Sales & Communications Specialist in ons netwerk, die is gestart bij Nomensa (op basis van W&S). En ja, dat is zo'n topper uit ons geweldig mooie netwerk. Goeie professionals zijn schaars, maar wij kennen ze; dankzij onze relatie met Nomensa en met deze topper kunnen zij nu samen de Nederlandse markt veroveren. Wij wensen hen alle succes.
Wil je weten waarom SpotOn zo goed kan matchen? Bel ons dan even.

"
Voordat wij überhaupt de vacature concreet vorm hadden gegeven, wist Sonja ons – na een eerste gesprek – al exact te vertellen welke professional wij nodig hadden voor de verdere uitbouw van de Marketing en Communicatie van onze business. Wij kennen elkaar namelijk al jaren. Middels een relaxte eerste introductie hebben wij persoonlijk kennis gemaakt met de professional die SpotOn op het oog had en zoals beloofd hadden wij direct een klik met de voorgestelde kandidaat. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de contractonderhandeling (en de mooie bos bloemen op de eerste dag van onze nieuwe collega), heeft Sonja laten zien een echte professional te zijn. Ze is stipt, let op de details en is te allen tijde vriendelijk in de omgang.
We zijn inmiddels 5 maanden verder en concluderen nog steeds dat haar eerste ingeving spoton was; met de juiste persoon op het juiste moment!"

Manuela Santini, Country Director Nomensa, Amsterdam
User Experience Design Agency

LeasePlan Nederland NV
Nomensa, Strategic UX Agency
Swiss Sense
WE Fashion
Voiceworks
CED, Capelle aan den IJssel
Dart Group, Amsterdam
NIBC Bank NV, Den Haag
Rabobank, Utrecht
Aon Nederland, Rotterdam
NS, Utrecht
Ministerie van Economische Zaken
Hersenstichting, Den Haag
Eneco Groep, Rotterdam
XoXo, Amsterdam