SpotOn People is specialist in de Communicatie, voor bemiddeling van Communicatie-professionals. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de Communicatie en we hebben een groot en krachtig netwerk van en voor top Communicatie-professionals. 

In 2018 bundelden Communicatie-professional Sonja Pruntel en Richard Henderickx, ondernemer en Commercieel strateeg, hun talenten. Voor Sonja en Richard, die meer dan twintig jaar met elkaar samenwerken, was dit een logische stap. Naast de persoonlijke klik hebben zij een groot netwerk en zit het verbinden van mensen in hun DNA.

Sonja is zelf nog een aantal dagen per week actief als Communicatie Consultant a.i. bij een opdrachtgever. Dus weet zij als geen ander wat er speelt in ons mooie communicatievak. Sinds februari 2020 is het SpotOn-team uitgebreid met Sandra Develing (check het nieuwsbericht). Met haar enthousiasme en warme persoonlijkheid, is Sandra een mooie en welkome aanvulling op het SpotOn-team. En het voordeel is, dat Sandra -net als wij- zelf ook actief is als Communicatie professional op ZZP-basis. 

Oog voor talent en de persoon
Bij SpotOn hebben we oog voor Communicatie-professionals met specifieke talenten, omdat we onze professionals persoonlijk kennen. We benutten talenten volop door professionals het juiste podium te bieden,  ook qua persoonlijkheid. Dan krijgt de natuurlijke passie ruimte en ontstaat een ongekende drive om een organisatie in de breedte of diepte te versterken. Dat is SpotOn; het enige juiste. Omdat het klopt. 

Afspraak maken 

“De échte professionals zijn wie ze zijn. Zij nemen geen rol aan.”

Sonja van Alphen, directeur SpotOn