Onze talenten gebundeld, ook dat is SpotOn

Directeur

Sonja Pruntel

“Opdrachtgevers hebben behoefte aan Communicatie-professionals die weten waar hun talenten liggen. Zij hebben behoefte aan echte mensen, aan professionals die zichzelf zijn en geen rol aannemen. Aan professionals die bewust leven en werken, die kennis blijven delen, die oprecht geïnteresseerd zijn. Ik heb een groot en waardevol netwerk binnen de Communicatie met dit type mens. Ik werk nu ruim twintig jaar als (freelance) Sr. Communicatieadviseur (en nog steeds) bij mooie opdrachtgevers zoals BOIP, Eneco Groep en T-Mobile. Vanuit mijn talenten (w.o. Focus, Relatievorming, Maximalisering en Positivisme - re: CliftonStrengths van Gallup) houd ik mij graag bezig met advies en realisatie van de (interne en externe) Communicatiestrategieën en de uitrol van campagnes en communicatiemiddelen van A tot Z. 
Vanuit mijn netwerk kreeg ik voor SpotOn al verschillende opdrachten en die deelde ik al in mijn netwerk, waarna verschillende professionals aan de slag konden. Met SpotOn kan ik nog beter delen. En me tegelijkertijd bezighouden met het Communicatievak. Dan gaat mijn hart sneller kloppen". 


Partner

Richard Henderickx

“Net als Sonja deel ik de visie dat commercieel succes alleen mogelijk is als je op de juiste plek zit; als het voor jou klopt. Als je vanuit een bepaalde passie werkt. En als je je talent kunt inzetten. Als je je gesteund voelt in je ontwikkeling. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om mijn bijdrage als partner aan SpotOn te leveren. Ik ben inmiddels alweer twintig jaar ondernemer, business coach en commercieel strateeg, waarbij ik talrijke bedrijven, teams en ondernemers heb mogen adviseren en stimuleren om verkoopdoelstellingen op de beste manier te behalen. Met de best passende mensen, een heldere visie en diepgaande verbinding.”