Zeven USP's volgens ons netwerk

 1. Wij kennen onze Communicatie-professionals persoonlijk
  We hebben met onze professionals al eerder gewerkt of we hebben onze kandidaten live ontmoet en gesproken, voordat wij ze aanbieden.
   
 2. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers en de cultuur
  Een échte match realiseren wij, doordat we jou kennen, jouw wensen en eisen weten en hebben kennis gemaakt met jouw organisatie. Wij zijn geen CV-schuivers.
   
 3. Wij hebben zelf jarenlange ervaring in de Communicatie-branche
  We weten dus waar we het over hebben en denken met je mee en adviseren je, als je wilt. We kennen het Communicatie-vak als geen ander en blijven bij door ons netwerk en kennisdeling.
   
 4. We zijn transparant en hanteren marktconforme tarieven
  We nemen geen opdrachten aan als het uurtarief niet marktconform is. Wij hanteren een standaard bemiddeling fee van € 10,- per uur (inclusief contractmanagement en facturatie en € 2,50 voor de professional die de opdracht aanbrengt).
 1. Wij stellen alleen professionals voor die SpotOn passen
  We zijn eerlijk. Als we geen echte match hebben, geven we dat aan. Voor 90% is er sprake van een succesvolle verbinding dankzij ons bestand en netwerk van top professionals. 
   
 2. Wij hebben een groot netwerk met alle talenten in de Communicatie
  Dankzij onze jarenlange ervaring in de Communicatie hebben wij een groot netwerk van opdrachtgevers en Communicatie-professionals.
   
 3. Wij focussen op ervaring en bewustzijn van talent(en)
  Als een Communicatie-professional weet waar zijn/haar talenten liggen, zal hij/zij zoveel beter tot zijn/haar recht komen. En anders helpen we daarbij